The Naked Chef

Super kooktalent en tv-celebrity Jamie Oliver begon al vroeg met koken en leerde van Antonio Carluccio en in het beroemde Londense River Café de fijne kneepjes. Met zijn onconventionele culinaire kunsten en no-nonsensebenadering weet deze jonge Brit een groot en nieuw kijk- en leespubliek te bereiken. In zijn eerste boek staan niet alleen verrassende recepten. Oliver vertelt de kookliefhebber ook waar hij de beste ingrediënten kan vinden en wat hij moet weten over kookbenodigdheden. Deze auteur vertegenwoordigt de nieuwe culinaire trend. Zijn verfrissende kijk op koken en eten spreekt zowel de oude garde als de jongere generatie aan. Zelfs mensen die zich verloren voelen in de keuken zullen met dit boek zichzelf en hun gasten verbazen!

AuteurJamie Oliver

UitgeverijKosmos Uitgevers

  • Paperback
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789021512242

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Jamie Oliver