Van kust tot kust

Rick Stein heeft een passie voor vers voedsel uit verantwoorde bron. Die passie heeft hem naar verschillende continenten gevoerd, langs schitterende kusten en naar de allerbeste producten die de kust te bieden heeft. 'Van kust tot kust' bevat ruim 150 van Ricks populairste gerechten die hij heeft verzameld op zijn talloze reizen, van klassieke rundvleespasteitjes van de kliffen van Cornwall tot de gezouten eendenborst met meloen, sojasaus en ingelegde gember uit Sydbey Harbour. De hoofdstukken zijn ingedeeld naar regio: Groot-Brittannië en Ierland, West-Europa, Mediterranee en Midden-Oosten, India, het Verre Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarnaast geeft Stein een aantal basisrecepten en bereidingstechnieken.

AuteurRick Stein

UitgeverijTirion Uitgevers

  • Hardcover
  • 288 pagina's
  • ISBN 9789043912730

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Rick Stein