Heerlijk Hollands

'Heerlijk Hollands' laat je opnieuw kennismaken met heerlijke producten en recepten van Hollandse bodem. Altijd al het recept willen hebben van die echte Haagse Bluf, oma's draadjesvlees of blote billetjes in het gras? Eindelijk zijn deze oer-Hollandse gerechten gebundeld in een modern kookboek. Bij elk recept staat een variatietip waardoor je het gerecht net even anders kunt bereiden dan dat de traditie voorschrijft. Het boek is ingedeeld in seizoenen, elk recept wordt gemaakt met de verse producten van het betreffende jaargetijde. Herontdek de krachtige, pure smaak van snoek, rabarber of snijbonen. En ervaar hoe eenvoudig hazenpeper, raapstelenstamppot of bloemkoolsoep te bereiden zijn.

AuteurThea Spierings

UitgeverijCaplan Books

  • Paperback
  • 144 pagina's
  • ISBN 9789087240851

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Hollandse keuken