okoko receptenkookboekenkeukensitaliaansbruschetta, crostini & andere italiaanse snacks

Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks

Kookboek Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacksIn 'Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks' presenteert culinair wonder Maxine Clark een selectie van haar favoriete bruschette, waaronder geroosterde tomaten op bruschetta met ricotta, en bruschetta met artisjok, pesto en pijnboompitten. Bruschetta en crostini zijn perfect als antipasti of als voorgerecht bij een heerlijk Italiaans maal. En natuurlijk als borrelhapjes, lichte lunch of een makkelijk souper voor wanneer je 's avonds laat thuiskomt. Verrukkelijk, snel en op-en-top Italiaans!

Auteur(s)
Maxine Clark

  • Hardcover
  • 64 pagina's
  • Uitgeverij Becht
  • ISBN 9789023011293

Voorproefje uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks

Alle kookboeken over de Italiaanse keuken

  • Pizza

    Laura Zavan

    Pizza is het favoriete Italiaanse gerecht van de meeste Nederlanders. In dit boek vind je drie verschillende recepten voor deeg: snel, traditioneel of authentiek gerezen. Wanneer het deeg eenmaal gemaakt is, kun je aan... bekijk 'Pizza'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Pizza

    Alba Pezone

    De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere... bekijk 'Pizza'

    • Hardcover
    • 360 pagina's
    • Good Cook
  • Pizza de luxe

    Jamie Young

    Pizza kent iedereen, als snelle hap in een restaurant, via de pizzakoerier of kant-en-klaar uit de oven. Het wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'

    • Hardcover
    • 160 pagina's
    • Manteau
  • De zomer van De Zilveren Lepel

    diverse auteurs

    La vita è bella! Het leven is mooi! Zeker als je aan Italiaanse zomers denkt en het bijhorende heerlijke eten. Met 400 recepten uit 'De zomer van De Zilveren Lepel' creëer je zelf de Italiaanse... bekijk 'De zomer van De Zilveren Lepel'

    • Hardcover
    • 432 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Het grote Italiaanse kookboek

    diverse auteurs

    Carpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisu, panna cotta... de Italiaanse keuken verveelt nooit! In 'Het grote Italiaanse kookboek' vind je bekende en minder bekende recepten uit heel... bekijk 'Het grote Italiaanse kookboek'

    • Hardcover
    • 448 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Reiskookboek Italië

    Onno Kleyn

    Lekker, gemakkelijk en snel koken: dat is wat we op vakantie willen. En genieten van al die heerlijke Italiaanse lekkernijen die we op de lokale markt en in de winkel zien. Met Onno Kleyn's 'Reiskookboek Italië'... bekijk 'Reiskookboek Italië'

    • Paperback
    • 192 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Risotto bellissimo!

    Valéry Drouet

    Ontdek hoe lekker risotto is, hoe heerlijk romig en vol van smaak... Je hoeft in de keuken alleen maar erbij te blijven en je risotto zal altijd een succes zijn. Van klassieke risotto met doperwten en munt tot... bekijk 'Risotto bellissimo!'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Good Cook
  • Pasta en risotto

    diverse auteurs

    'Pasta en risotto' is een boek dat je uitnodigt om op reis te gaan. Neem een duik in de smaken van Italië, waar farfalle, linguine, fusilli en rijst vergezeld gaan van de subtiele aroma's van verschillende... bekijk 'Pasta en risotto'

    • Paperback
    • 160 pagina's
    • Terra Lannoo
  • Pesto!

    Joshua Clever

    Wat is er simpeler dan een pesto maken? Verse kruiden, wat noten, olijfolie, een vijzel en stamper of een keukenmachine en de klus is klaar. Iedereen kan in een oogwenk een heerlijk smeuïge en soepele pesto maken. Die kan... bekijk 'Pesto!'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Good Cook
  • Lasagne

    Laura Zavan

    In dit prachtig gefotografeerde boek komen de lekkerste lasagnerecepten aan bod. Allereerst een hoofdstuk met de basisrecepten voor de pastavellen, de verschillende sauzen en vullingen. Daarna volgen de smakelijk... bekijk 'Lasagne'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • De Italiaanse keuken

    diverse auteurs

    'De Italiaanse keuken' biedt een collectie recepten, doordrenkt met de geuren en smaken van Italië. Het bevat smakelijke, aromatische antipasto, gerechten zoals gevulde olijven en crostini, klassieke... bekijk 'De Italiaanse keuken'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • De Lantaarn
  • De Italiaanse kookschool

    Alba Pezone

    Met deze box met 3 boeken waant iedere thuiskok zich een Italiaanse chef-kok. Deel 1 'Reis door Italië' neemt de lezer mee op een culinaire reis door Italië met streekgebonden recepten. Deel 2... bekijk 'De Italiaanse kookschool'

    • Paperback
    • 304 pagina's
    • Terra Lannoo
  • Caffè Italia

    Liz Franklin

    Voor Italianen is een kop koffie niet zomaar een drankje, het is een instituut, een manier van leven. In 'Caffè Italia' zijn meer dan 30 heerlijke recepten voor koekjes, taartjes en hartige hapjes verzameld, die allemaal... bekijk 'Caffè Italia'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Puur Italiaans

    Tobie Puttock

    'Puur Italiaans' combineert de heerlijke Italiaanse keuken met het verse van plaatselijke producten. In dit bijzondere kookboek laat Tobie Puttock je aan de hand van zijn honderd favoriete Italiaanse recepten zien... bekijk 'Puur Italiaans'

    • Paperback
    • 198 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • La Cucina della Mamma

    Loukie Werle

    'La Cucina della Mamma' gaat over het echte Italiaanse eten. Zoals Loukie Werle beschrijft, is cucina povera - de naam die Italianen geven aan traditioneel koken - prima betaalbaar en levert het spectaculaire... bekijk 'La Cucina della Mamma'

    • Hardcover
    • 304 pagina's
    • De Lantaarn
  • Vinazza

    Diane Lensink

    Diane Lensink opende een paar jaar geleden een trattoria con camere, een restaurant met kamers. Je leest haar verhalen en anekdotes, maar Lensink geeft je ook inzicht in het ritme van de seizoenen, het... bekijk 'Vinazza'

    • Hardcover
    • 192 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • Panna cotta

    Laura Zavan

    Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Amuse Italiano

    Laura Zavan

    'Italiaanse' amuses in lepels? Voor alle fans van antipasta en alle liefhebbers van 'la cucina Italiana'. Een boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smakelijke mozzarella, basilicum... bekijk 'Amuse Italiano'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Good Cook
  • Smakelijk Italië

    Sophie Braimbridge & Jo Glynn

    'Smakelijk Italië' neemt je mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane... bekijk 'Smakelijk Italië'

    • Paperback
    • 296 pagina's
    • De Lantaarn
  • 100 Pastasauzen

    Thea Spierings

    Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de diepvries voor onverwachte gasten... bekijk '100 Pastasauzen'

    • Paperback
    • 176 pagina's
    • Caplan Books
  • La cucina di Isabella

    Isabella Cozzi

    Vijftig onweerstaanbare familierecepten van Isabella Cozzi met de echte smaken van Italië: soms mild, soms pikant, maar altijd prachtig gekleurd en vol aroma's. De recepten zijn eenvoudig te bereiden... bekijk 'La cucina di Isabella'

    • Hardcover
    • 208 pagina's
    • Terra Lannoo
  • Jamie's Italië

    Jamie Oliver

    Dit boek gaat over het land dat de grootste inspiratiebron is geweest in zijn culinaire carrière. 'Jamie's Italië' is het verslag van Jamie's rondreis door Italië en zijn ontmoetingen met Italianen van alle leeftijden... bekijk 'Jamie's Italië'

    • Hardcover
    • 322 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • De Zilveren Lepel

    diverse auteurs

    Dé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke... bekijk 'De Zilveren Lepel'

    • Hardcover
    • 1264 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • D'Antuono

    Famke & Floor van Praag

    De markante familie d'Antuono is de drijvende kracht achter de glamoureuze Amsterdamse restaurants d'Antica en Cinema Paradiso, waar pure, authentieke Italiaanse gerechten worden geserveerd... bekijk 'D'Antuono'

    • Paperback
    • 160 pagina's
    • Unieboek - Van Dishoeck
  • Daily Italian

    Tobie Puttock

    Tobie Puttock is medeoprichter van Jamie Olivers restaurant Fifteen London en staat nu aan het hoofd van Fifteen Melbourne. In het eenvoudige maar dynamische 'Daily Italian' speelt Tobie op verrassende... bekijk 'Daily Italian'

    • Paperback
    • 200 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • Una bella spaghettata

    Nikko Amandonico

    In Napels is iedereen een expert op het gebied van eten en helemaal op het gebied van de vele verschillende pastagerechten. Iedereen weet precies hoe je een pasta met ragout moet maken... bekijk 'Una bella spaghettata'

    • Hardcover
    • 170 pagina's
    • Tirion Uitgevers
  • Alles over pasta

    Désirée Verkaar & Stefano Manti

    Als iets de Italiaanse keuken symboliseert, is het wel pasta. Toch heeft pasta nog heel wat geheimen. Waarom eten ze in Bologna geen spaghetti bolognese? Waarom moet je 'al dente' nooit overdrijven? Alle... bekijk 'Alles over pasta'

    • Paperback
    • 290 pagina's
    • Caplan Books
  • La Dolce Vita

    Ursula Ferrigno

    Dat Italianen echte levensgenieters zijn, zal niemand ontkennen. Vooral van zoetigheden kunnen ze geen genoeg krijgen. En of het nu om roomijs, cake, chocolade, koffie of noga gaat, de smaak is altijd... bekijk 'La Dolce Vita'

    • Hardcover
    • 192 pagina's
    • Tirion Uitgevers
  • Herfst in Piemonte

    Manuela Darling-Gansser

    Dat Piemonte niet alleen het gebied in Noord-Italië is om doorheen te crossen op weg naar Toscane, dat wisten de culi's allang. Want hier in dit gebied gebeurt het. Hier worden de mooiste producten geoogst... bekijk 'Herfst in Piemonte'

    • Hardcover
    • 244 pagina's
    • Tirion Uitgevers
  • Onder de olijfboom

    Manuela Darling-Gansser

    Manuela Darling-Gansser neemt ons weer mee op een verrukkelijke reis door haar Italië. Dit boek is wederom een waar feest van het ideale mediterrane leven. Lugano, ten noorden van Milaan gelegen... bekijk 'Onder de olijfboom'

    • Hardcover
    • 232 pagina's
    • Tirion Uitgevers
  • Pane e Panini

    Ursula Ferrigno

    Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno... bekijk 'Pane e Panini'

    • Hardcover
    • 192 pagina's
    • Tirion Uitgevers
  • Tiramisu

    Laura Zavan

    Iedereen is het erover eens: tiramisu is absoluut het heerlijkste Italiaanse recept. Met de in zachte room gedrenkte laagjes biscuit, koffie en chocola... Het succes heeft zeker te maken met de... bekijk 'Tiramisu'

    • Hardcover
    • 66 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Pasta & lasagne

    Aude de Galard & Leslie Gogois

    Ontdek hoe lekker pasta- en lasagnegerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig. Kun je niet... bekijk 'Pasta & lasagne'

    • Paperback
    • 128 pagina's
    • Inmerc
  • Easy Italian kookboek

    Jennifer Donovan

    Het geheim van de Italiaanse keuken is eenvoud. De fijne kneepjes ervan zijn makkelijk te leren aan de hand van dit basiskookboek. In deel 1 worden de grondslagen om goed Italiaans te koken uiteen... bekijk 'Easy Italian kookboek'

    • Hardcover
    • 216 pagina's
    • The House of Books
  • Cucina della mamma

    Clara ten Houte de Lange

    Een boek voor de drukbezette en overvraagde Hollandse moeder, zij die werkt, verzorgt én kookt. En om de dagelijkse quality time van het hele gezin aan tafel ook gezellig te laten verlopen, nu een boek met... bekijk 'Cucina della mamma'

    • Paperback
    • 126 pagina's
    • Tirion Uitgevers
  • Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks

    Maxine Clark

    In 'Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks' presenteert culinair wonder Maxine Clark een selectie van haar favoriete bruschette, waaronder geroosterde...

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Uit eten in Rome

    Maureen Fant

    Romeinen zijn trots op hun stad en op hun keuken. In elk hoekje van de hoofdstad worden op historische markten de seizoenen gevierd met prachtig tentoongestelde en perfect bijgesneden artisjokken, dik... bekijk 'Uit eten in Rome'

    • Hardcover
    • 192 pagina's
    • Good Cook
  • Basic pasta

    Jody Vassallo

    Alles wat je wilt weten over het bereiden van verse pasta. Een bloemlezing van sauzen en pesto. Meer dan tachtig recepten - eenvoudig en snel te bereiden. Verrassend en origineel. Kortom, pasta in al zijn... bekijk 'Basic pasta'

    • Paperback
    • 160 pagina's
    • Terra Lannoo
  • Italiaans

    diverse auteurs

    De Italiaanse keuken is een van de bekendste ter wereld. Niet alleen de diverse soorten pasta's en pizza's komen ervandaan, maar wat dacht u van bruschetta of tiramisu? Dit boek helpt u om met gemak een... bekijk 'Italiaans'

    • Paperback
    • 64 pagina's
    • De Lantaarn
  • Antipasti

    Nicoletta Tavella

    Dit boek onthult de geschiedenis van de antipasti en geeft recepten van de heerlijkste streekgebonden antipasti, antipasti met vlees, met vis, met schaal- en schelpdieren, en ten slotte vegetarische antipasti... bekijk 'Antipasti'

    • Hardcover
    • 96 pagina's
    • Veltman Uitgevers
  • Antipasti!

    Eke Mariën

    Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig... bekijk 'Antipasti!'

    • Hardcover
    • 180 pagina's
    • Caplan Books
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)
(advertentie)

Winterse smoothies

Met de koude en donkere wintermaanden in aantocht kunnen we allemaal wel wat extra weerstand gebruiken. Deze smoothies zijn niet alleen heel erg lekker, ze zitten ook boordevol vitamines en antioxidanten. Hierdoor krijgt je immuunsysteem de extra boost die het nodig heeft. Je hebt alleen een blender nodig om ze te maken.