Het grote Italiaanse kookboek

Carpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisu, panna cotta, cantuccini... de Italiaanse keuken verveelt nooit! In 'Het grote Italiaanse kookboek' vind je bekende en minder bekende recepten uit heel Italië, van Valle d'Aosta en Trentino-Alto Adige in het noorden tot Basilicata en Puglia in het diepe zuiden. Uiteraard leveren ook de eilanden Sicilië en Sardinië een belangrijke bijdrage. Met dit boek zet je in een handomdraai bagna cauda uit Piemonte, pasta met bottarga naar Sardijns recept of braadworst met broccoli uit Lazio op tafel. Uit de meer dan 500 recepten voor voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en desserts stel je met gemak een veelzijdig Italiaans menu samen.

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 448 pagina's
  • ISBN 9789023013129

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken