Uit eten in Rome

Romeinen zijn trots op hun stad en op hun keuken. In elk hoekje van de hoofdstad worden op historische markten de seizoenen gevierd met prachtig tentoongestelde en perfect bijgesneden artisjokken, dikke tuinbonen, sappige tomaten, bosjes witte bladgroenten of stapels glanzende, bruine kastanjes. Speciaalwinkels liggen vol producten uit het omringende platteland, van verste ricotta van schapenmelk en koudgeperste olijfolie tot de mooiste wijnen en schitterende salumi. Tal van trattoria's, elegante restaurants, goedkope pizzeria's en charmante cafeetjes zorgen dat iedereen optimaal kan profiteren van de culinaire geneugten van de stad, van een hoorntje verrukkelijk roomijs tot een diner van vier gangen. 'Uit eten in Rome' is een feest voor alle zintuigen.

AuteurMaureen Fant

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 192 pagina's
  • ISBN 9789073191341

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken uit de 'Uit eten in...' serie