100 feestelijke verrines

Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'. Deze hapjes hebben veel voordelen: ze presenteren mooi, ze kunnen gemakkelijk op voorhand klaargemaakt worden, de gasten kunnen ze eten zonder mors- en kliederpartijen en je kunt enorm variëren: een soepje, een mousse, een slaatje, een dessert, groot of klein, met vlees, vis of veggie, hartig of zoet... In '100 feestelijke verrines' staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete hapjes in glaasjes: pompoencappuccino met spek en maanzaad, auberginekaviaar met tomaat en geitenkaas, avocadomousse met grapefruit en krab, crumble met peer en roquefort, exotische risotto, panna cotta met witte chocolade en frambozen...

AuteurSylvie Aït-Ali

UitgeverijStandaard Uitgeverij

  • Hardcover
  • 168 pagina's
  • ISBN 9789002240263

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over amuses