Culinaire hapjes

Vergeet alle saaie voorgerechtjes en desserts die iedereen al duizend keer heeft gezien. In dit verrassende kookboek presenteert de gerenommeerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en zoete fijne hapjes. In een eenvoudige amuselepel weet hij telkens weer een schitterend palet aan smaken en kleuren voor te zetten. Deze culinaire hapjes zijn niet alleen een feest om te zien, maar helemaal een feest om te proeven. Mosselen met zoete specerijen, zoetzure groentenslierten, verse kaas en taramasalata. Maar ook marshmallows met karamel of sinaasappelroom met chocoladeschaafsel. Alles een fantastisch gastronomisch feest van kleuren, krokants en zachts, zoets of gekruids, voor of na de maaltijd. Dankzij de gedetailleerde uitleg kan nu iedereen aan de slag in de keuken en culinaire hapjes gaan maken waar iedereen van zal smullen!

AuteurJosé Maréchal

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 64 pagina's
  • ISBN 9789073191518

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over amuses