Koken met stoom

Kookboek Koken met stoomStomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven. Zelfs supermarkten bieden kant-en-klare stoommaaltijden. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eetpatroon; na bereiding blijven alle essentiële voedingsstoffen behouden. Met pure en eerlijke gerechten als resultaat, vol van smaak, knapperig en intens van kleur. Stomen staat niet alleen voor pure gezondheid, maar ook voor puur gemak. Zeker als u de stoomoven gebruikt. Maar zelfs met de traditionele bamboemandjes of een elektrische stoompan is stomen een overzichtelijke manier van koken. 'Koken met stoom' bevat ruim honderd tongstrelende gerechten en tips, waaruit de veelzijdigheid van stomen blijkt. Dankzij alle handige tips, wetenswaardigheden en de overzichtelijke stoomtabellen, bent u de kunst van het stomen in korte tijd meester.

Auteur(s)
Hélène Matze

  • Paperback
  • 272 pagina's
  • Caplan Books
  • ISBN 9789087241032

Voorproefje uit Koken met stoom

Alle kookboeken over stomen

  • Stomen, mandjes vol smaak

    Sandra Mahut

    Een heerlijke verzameling individuele stoommandjes, om zo op tafel te zetten en als bord te gebruiken. Zet gewoon uw ingrediënten klaar, combineer ze met elkaar en vul er de stoommanden... bekijk 'Stomen, mandjes vol smaak'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Good Cook
  • Het stomen boek

    Jean-Charles Karmann

    Schotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. Stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste stoomschotels zonder bang te hoeven zijn... bekijk 'Het stomen boek'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Good Cook
  • Stoomkoken voor iedereen

    Karin Verhelst

    'Stoomkoken voor iedereen' is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar... bekijk 'Stoomkoken voor iedereen'

    • Paperback
    • 128 pagina's
    • The House of Books
  • Koken met stoom

    Hélène Matze

    Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eet...

    • Paperback
    • 272 pagina's
    • Caplan Books
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)