Koken met stoom

Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven. Zelfs supermarkten bieden kant-en-klare stoommaaltijden. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eetpatroon; na bereiding blijven alle essentiële voedingsstoffen behouden. Met pure en eerlijke gerechten als resultaat, vol van smaak, knapperig en intens van kleur. Stomen staat niet alleen voor pure gezondheid, maar ook voor puur gemak. Zeker als u de stoomoven gebruikt. Maar zelfs met de traditionele bamboemandjes of een elektrische stoompan is stomen een overzichtelijke manier van koken. 'Koken met stoom' bevat ruim honderd tongstrelende gerechten en tips, waaruit de veelzijdigheid van stomen blijkt. Dankzij alle handige tips, wetenswaardigheden en de overzichtelijke stoomtabellen, bent u de kunst van het stomen in korte tijd meester.

AuteurHélène Matze

UitgeverijCaplan Books

  • Paperback
  • 272 pagina's
  • ISBN 9789087241032

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over stomen