Bakbijbel

Kookboek BakbijbelWaarom zou je zelf taart, koekjes of brood bakken als je zoveel lekkernijen in alle soorten en maten in de supermarkt of bij de bakker kunt kopen? Simpel, omdat niets een zelfgebakken taart evenaart! Eerlijke cake die smaakt naar boter en verse eieren, gebak dat smelt op de tong, de geur van brood of gebak in huis, onweerstaanbare chocoladetoetjes; Linda Collister weet er alles van en deelt in dit boek haar geheimen. Met meer dan 120 recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Geschikt voor beginners en de meer ervaren bakkers die inspiratie willen opdoen voor nieuwe baksels. Van klassieke taarten en koekjes tot heerlijk geurende broden en desserts om van te watertanden.

Auteur(s)
Linda Collister

  • Paperback
  • 240 pagina's
  • Tirion Uitgevers
  • ISBN 9789043907842

Voorproefje uit Bakbijbel

Alle kookboeken over taart & gebak

  • Zoete lekkernijen

    Gaitri Pagrach-Chandra

    In dit bakboek beschrijft Gaitri Pagrach-Chandra de lekkerste recepten voor klein zoet voor thuis. Dat kunnen Nederlandse gerechten zijn, maar ook juist internationale. Denk aan fudge, slagroomtruffels... bekijk 'Zoete lekkernijen'

    • Hardcover
    • 288 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • Zo bakt Nederland

    Irene Lelieveld

    100 recepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer! Beleef alle lekkernijen uit de Oud Hollandse keuken opnieuw, maar dan met een gezonde twist. Irene Lelieveld laat zien dat lekker en zoet ook... bekijk 'Zo bakt Nederland'

    • Hardcover
    • 184 pagina's
    • Uitgeverij Elmar
  • Moelleux

    Sylvie Aït-Ali

    Wie kent dit onweerstaanbare Franse dessert niet: een moelleux van chocolade waarbij het vloeibare lekkers omringd wordt door een heerlijk cakedeeg. Maar om moelleux te maken hoef je je niet te... bekijk 'Moelleux'

    • Hardcover
    • 168 pagina's
    • Standaard Uitgeverij
  • Kleine taartjes

    Hannah Miles

    Of je nu schattige tulbandjes en tiramisurolletjes wilt maken of juist helemaal weg bent van minimadeleines: behalve verrukkelijk zijn deze kleine maar fijne versies van de bekendste taarten ook nog eens... bekijk 'Kleine taartjes'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Het Nederlands bakboek

    Gaitri Pagrach-Chandra

    Als het gaat om bakken heeft Nederland een lange traditie en eigen identiteit. Net als de Fransen hebben wij een unieke bakcultuur, met baksels voor allerlei feestdagen, zoals de oliebol of Duivekater... bekijk 'Het Nederlands bakboek'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Kosmos Uitgevers
  • Tartes Tatin, zoet & hartig

    Bérengère Abraham

    Recepten voor tartes Tatin, zoet of hartig, de een nog lekkerder dan de andere. Proef weer eens de klassieke variant met appel of ga voor een Tatin met peer en chocolade, geef je... bekijk 'Tartes Tatin, zoet & hartig'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Good Cook
  • Speculaas

    José Maréchal

    Met dit boek ontdek je de meest lekkere en spectaculaire smaakcombinaties met speculaas. Van hartige en zoete sausjes, cheesecake, soufflé, crumble en flensjes tot gevulde kip, gepofte aardappelen, kabeljauw... bekijk 'Speculaas'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Good Cook
  • Koek & gebak

    Miisa Mink

    'Koek & gebak' bevat volop recepten voor taarten en cakes die van vroeger lijken, maar allemaal een moderne twist hebben gekregen. Ook vind je hier heerlijke sandwiches van licht roggebrood naast taarten... bekijk 'Koek & gebak'

    • Hardcover
    • 144 pagina's
    • Good Cook
  • Cakes & bakes

    Linda Collister

    Wat is er lekkerder dan een vers gebakken verrassing die warm uit de oven komt? In dit boek vind je de allerbeste recepten voor heerlijkheden uit de oven voor alle gelegenheden - van eenvoudige... bekijk 'Cakes & bakes'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Good Cook
  • Brownies festival

    Annie Rigg

    Dit originele kookboek bewijst dat brownies veel meer zijn dan de gewone chocoladebrownie. Een heel nieuwe browniewereld gaat open. Verras je gasten met brownies met kersen en kokos of... bekijk 'Brownies festival'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Good Cook
  • Glutenvrij bakken

    Hannah Miles

    In 'Glutenvrij bakken' staan alternatieven voor favoriete gerechten, zoals brownies, cheesecake, macarons en muffins. En naast deze populaire zoetigheden vind je er basisrecepten in voor... bekijk 'Glutenvrij bakken'

    • Hardcover
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Bakbijbel

    Linda Collister

    Eerlijke cake die smaakt naar boter en verse eieren, gebak dat smelt op de tong, de geur van brood of gebak in huis, onweerstaanbare chocoladetoetjes; Linda Collister weet er alles van en deelt in dit boek haar...

    • Paperback
    • 240 pagina's
    • Tirion Uitgevers
  • Muffins

    Marc Grossman

    De echte muffin is zoet en zacht vanbinnen, met een krokante korst. Op het muffinmenu in dit boek staan 28 recepten voor bijzondere muffins die behalve overheerlijk ook nog eens gezond zijn. Maak bijvoorbeeld... bekijk 'Muffins'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Appeltaart

    Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner

    In 'Appeltaart' vind je recepten voor de heerlijkste taarten met appel en meer. Appelkruimeltaart met witte chocola, appel-frambozencrumble, boerenappelplaat en de bekende Holtkamps appeltaart, om er maar een... bekijk 'Appeltaart'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Van de bakker

    Leanne Kitchen

    Niets is zo lekker als zelfgebakken broodjes, muffins, koekjes, cakes en taarten. 'Van de bakker' is een onmisbaar boek voor iedereen die houdt van zelf bakken. Vol gedetailleerde informatie over ingrediënten... bekijk 'Van de bakker'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Terra Lannoo
  • Kleine koekjes

    Ilona Chovancova

    Zelfgebakken zandkoekjes, krakelingen, speculaasjes, biscotti of schuimpjes: in dit heerlijke bakboekje vind je dertig koekjesrecepten die heel goed van pas komen op regenachtige middagen of bij... bekijk 'Kleine koekjes'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • High tea party

    Susannah Blake

    Een high tea is altijd een verwennerij en heel geschikt als je iets te vieren hebt, in elke tijd van het jaar. Voor een relaxte middag met vrienden en vriendinnen kun je kiezen uit een klassieke Engelse high tea met... bekijk 'High tea party'

    • Paperback
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Baklava

    Marie Chemorin

    Je vindt in dit boekje alle grote namen op het gebied van oosters gebak: baklava, gazellehoorns, Turks fruit, zalabiya, sfenzj. Maar ook minder bekende creaties als rozenrolletjes, hibiscussnoepjes en in saffraanhoning... bekijk 'Baklava'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Cheesecake

    Keda Black

    Dit boekje zit tjokvol lekkere recepten met verse kaas, bijvoorbeeld voor gebakken cheesecakes, kwarktaarten en roomtaarten met mascarpone of ricotta. De enige echte Amerikaanse cheesecake uit New... bekijk 'Cheesecake'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Tarte Tatin

    Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner

    Een klassieke taart vol zalige, zoete appel met een brosse korst - de echte tarte Tatin kan eigenlijk maar volgens één traditioneel recept gemaakt worden. In dit boek vind je allerlei variaties op de klassieke... bekijk 'Tarte Tatin'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Brownies

    Linda Collister

    Iedereen houdt van brownies! 'Brownies' is een smulboek vol heerlijke recepten op basis van het allerlekkerste ingrediënt: chocolade. Het water zal je ervan in de mond lopen. Is brownies maken moeilijk? Een beginner... bekijk 'Brownies'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Taartjes

    Delphine de Montalier

    Stijlvolle taartjes die verrassen door smaak en originaliteit. Hartige en zoete variaties om van te watertanden! Van een eenvoudige taart met kruiden en pijnboompitjes tot een frambozen-rozentaart: alle taarten... bekijk 'Taartjes'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Hoe word ik een goddelijke huisvrouw

    Nigella Lawson

    In 'Hoe word ik een goddelijke huisvrouw' onthult Nigella Lawson de geheimen van hartige en zoete taarten, cakes, puddingen, koekjes, brood en andere heerlijkheden. In een drukbezet... bekijk 'Hoe word ik een goddelijke huisvrouw'

    • Paperback
    • 374 pagina's
    • Uitgeverij Contact
  • Clafoutis

    Isabel Brancq-Lepage

    Clafoutis zijn zoete en hartige taartjes op basis van ei. Eieren, melk, suiker en een beetje bloem - de basisingrediënten waarmee je, in combinatie met heerlijk vers fruit, een prachtige clafoutis op... bekijk 'Clafoutis'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)