Gember

Gember is niet alleen gezond, de smaak is ook goed. Hoe geraffineerd gember wordt toegepast in onze westerse keuken tonen de 60 smakelijke, gemakkelijk zelf te bereiden recepten in dit boek. Als extra bij de recepten is er onderhoudende informatie over de verspreiding van gember vanuit het Verre Oosten over de hele wereld, met wetenswaardigheden over herkomst, verbouw en verwerking.

AuteurWolfgang Hübner & Michael Wissing

UitgeverijDe Lantaarn

  • Hardcover
  • 102 pagina's
  • ISBN 9789054265368

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van De Lantaarn

  • Salades

    diverse auteurs

    'Salades' heeft als uitgangspunt om zowel klassiekers zoals de Caesarsalade en Salade Niçoise op te nemen, als verrassend nieuwe recepten. Een salade is heerlijk als voor- of bijgerecht, maar ook als een... bekijk 'Salades'

  • Pasta

    diverse auteurs

    Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is meestel snel klaar. Hierdoor zijn pastagerechten een van de... bekijk 'Pasta'

  • Chinees

    diverse auteurs

    Zoet en zuur, zoutig en pittig... iedereen houdt van Chinees eten. Al uw lievelingsrecepten vindt u hier, gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. De recepten zijn eenvoudig en leuk om te maken... bekijk 'Chinees'

  • Tajines & Couscous

    diverse auteurs

    Dat de Noord-Afrikaanse keuken kruidig en lekker is, hebben velen al ontdekt, maar dat de exotisch smakende gerechten ook nog gemakkelijk te bereiden zijn, zal voor velen nieuw zijn. Naast de beroemde... bekijk 'Tajines & Couscous'

  • Japans

    diverse auteurs

    Heeft u wel eens in een Japans restaurant gegeten en dacht u dan dat die gerechten veel te moeilijk waren om zelf te bereiden? Grijp nu uw kans! Deze eenvoudige, gezonde gerechten zien er niet alleen prachtig uit... bekijk 'Japans'

  • Zalm

    diverse auteurs

    Vrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak denken velen dat zalm lastig te bereiden is, maar niets is... bekijk 'Zalm'

  • Indonesisch

    diverse auteurs

    Haal het exotische Indonesië uw keuken binnen met deze tongstrelende verzameling recepten. Geniet van zalige saté, nasi goreng of gado gado, of laat u verleiden door heerlijke noedels, curry's en roerbakgerechten... bekijk 'Indonesisch'

  • Stamppot

    diverse auteurs

    Nederland is een echt stamppottenland. Tijdens de koude wintermaanden is er niets heerlijker dan een grote pan met gestampte aardappelen en groenten op tafel te zetten. In dit boekje komen niet alleen klassiek... bekijk 'Stamppot'

  • Nagerechten

    diverse auteurs

    Van ouderwetse romige toetjes tot trifles en kwarktaarten, vruchtentaarten en zoete fruitpasteien, verfrissend ijs en onweerstaanbare chocoladedesserts, 'Nagerechten' bevat de volmaakte afsluiting van elke... bekijk 'Nagerechten'

  • Single koken

    diverse auteurs

    Dit boek bevat heerlijke maaltijden voor één persoon. Aan bod komen goede ideeën voor tussendoortjes en lichte maaltijden, maar ook aan complete maaltijden en indrukwekkende nagerechten... bekijk 'Single koken'