5 ingrediënten, 1 gerecht

Er zijn prachtige kookboeken op de markt. De receptfoto's erin doen je watertanden, maar als je de ellenlange ingrediëntenlijsten bekijkt, dan ga je diep zuchten. En je begint er niet meer aan. Toch kun je met weinig ingrediënten een lekker en gezond gerecht maken. Dat bewijst dit boek. In '5 ingrediënten, 1 gerecht' staan alleen maar volwaardige maaltijden die met maximaal 5 ingrediënten bereid kunnen worden, zonder addertjes onder het gras. In elk hoofdgerecht gaat het niet alleen om het vlees- of visrecept, maar ook groenten en rijst, pasta of aardappelen zitten erbij. Eén uitzondering: we gaan ervan uit dat iedereen sowieso zout, peper, boter of olie in zijn keuken- of koelkast heeft staan. Ook de tips in dit boek zullen nooit ingrediënten toevoegen, enkel vervangen.

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijStandaard Uitgeverij

  • Paperback
  • 168 pagina's
  • ISBN 9789002251856

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Standaard Uitgeverij