De creatieve kookbijbel

Als je bijna dagelijks kookt, merk je bij jezelf dat je vaak in herhaling valt. Dat komt natuurlijk omdat je bijna op automatische piloot boodschappen kunt doen en de maaltijd snel op tafel kunt zetten. Toch heb je af en toe behoefte aan variatie en dan is een kookboek als 'De creatieve kookbijbel' de redder in nood. Al bladerend ontdek je dat er heel wat te doen valt met ingrediënten die bij jou heel vaak op het menu staan. Met aardappelen, eieren, kip of varkensvlees bijvoorbeeld kun je een heel andere toer opgaan dan je gewoon bent. Soms geeft de toevoeging van een ander kruid net die iets specialere smaak. Je moet er maar opkomen… of niet, want de auteurs van 'De creatieve kookbijbel' hebben de lekkere dingen al voor je uitgezocht. Wat denk je van gegrilde scampi in kruidnagel-knoflookmarinade, wintergroentesoep met peterselie, lauwwarme salade met gepocheerd ei, spekjes en basilicumdressing, rösti met ham en rozijnen, een vleesbroodje met paprikamimosa, een stoofschotel van kip met sherry, broodpudding met whisky en noten of warme chocoladegebakjes met een sinaasappelsaus.

AuteurVéronique de Meyer & Michel de Meyer

UitgeverijStandaard Uitgeverij

  • Hardcover
  • 720 pagina's
  • ISBN 9789002232718

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Standaard Uitgeverij