Mini-potjes & pannetjes

In 'Mini-potjes en pannetjes' staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete bereidingen in mini-potjes, mini-pannetjes en mini-gratinschaaltjes: aardappeltaartje met geitenkaas, Provençaalse auberginegratin, kerriekokosgarnalen, kalfstong in een pikante saus, aspergerisotto, aardbeiengratin, appelterrine... Mini-potjes presenteren mooi en ze kunnen makkelijk op voorhand klaargemaakt worden. Bovendien kun je goed variëren volgens de smaak van je gasten: vlees, vis of veggie, hartig of zoet, zodat je zelfs een heus walking dinner kunt organiseren, van voorgerecht over hoofdgerecht tot dessert. Verras je gasten met een feest aan kleuren, texturen en smaken en geniet er zelf ook van.

AuteurSylvie Aït-Ali

UitgeverijStandaard Uitgeverij

  • Hardcover
  • 168 pagina's
  • ISBN 9789002240270

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Standaard Uitgeverij