gevulde aardappelen recepten

recept
waardering
Gevulde aardappelen

Gevulde aardappelen

Snijd 4 gepofte aardappelen doormidden. Schep het aardappelkruim voorzichtig uit de schillen. Vermeng het kruim met 75 g geraspte kaas, 30 g boter, 1-2 eetlepels melk, zout, peper en wat nootmuskaat. Vul de schillen met dit mengsel, bestrooi de bovenkant met 25 g geraspte kaas en warm de gevulde aardappelen even goed door in het midden van een op 200 °C voorverwarmde oven.

Gevulde aardappel tips

Meng voor gevulde aardappels met spek het kruim van de aardappelen met 75 g gebakken en vervolgens verkruimelde reepjes spek en 1-2 eetlepels melk. Of meng het kruim met 75 g gestoomde, gerookte makreelfilet, 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels fijngehakte peterselie en 1-2 eetlepels melk. Last but not least: meng het kruim met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook en 4-6 eetlepels slagroom.

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek New York

    New York

    Zin in een bagel, een cheesecake of een matza ball soup? In dit prachtige kookboek vind je maar liefst 130 typische New Yorkse... bekijk 'New York'

  • Kookboek Pizza de luxe

    Pizza de luxe

    Pizza wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'

  • Kookboek Snel klaar

    Snel klaar

    Lekker, gezond en zó klaar. Te drukke agenda om te koken? Dit boek bewijst dat je in enkele minuten een lekkere en gezonde maaltijd... bekijk 'Snel klaar'

bekijk alle kookboeken