Carpaccio van tomaat

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Voorgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 vleestomaten, in flinterdunne plakjes
  • 1 eetlepel zwarte olijven, fijngesneden
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 100 g harde geitenkaas, in blokjes

Bereiden

Schik de tomatenplakjes op vier borden. Strooi er de olijven, kappertjes, geitenkaas en wat zout en peper uit de molen over.

Kookboek

Het recept 'Carpaccio van tomaat' is afkomstig uit het kookboek...

Tomaat

Thea Spierings

Dit oogstrelende boekje geeft je 40 nieuwe en inspirerende ideeën om tomaten te gebruiken. Geniet het hele jaar van tomaten, van zomerse salades tot hartverwarmende... lees verder

© Caplan Books

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Carpaccio recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!