Hardgekookte eieren met ansjovis

  • 6 personen
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Hapje
  • Italiaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 3 (biologische) eieren
  • 6 ansjovisfilets
  • peterselie, fijngehakt
  • olijfolie

Bereiden

Leg 3 eieren in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook de eieren 7 minuten, zodat ze niet te hard zijn. Houd ze even onder koud water, pel ze en snijd ze door.

Leg op elke helft een ansjovis en prik vast met een prikker. Bestrooi met een beetje fijngehakte peterselie en besprenkel met olijfolie.

Kookboek

Het recept 'Hardgekookte eieren met ansjovis' is afkomstig uit het kookboek...

Recepten uit Venetië

Laura Zavan

Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Meer ei recept tips

Reacties op dit recept

  • IreneNiks nieuws onder de zon, tòch?

    reageren