Roergebakken bloemkool met aardappelpuree en Fruitfilet

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,3
  • Hoofdgerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 6 aardappelen
  • 1 bloemkool, in roosjes
  • Alpro soya Bakken & Braden
  • 2 eetlepels kappertjes, grof gehakt
  • 1 bos peterselie, fijngehakt
  • 1 pakje Alpro soya Cuisine (kookroom)
  • 4 Alpro soya Fruitfilets appel

Bereiden

Zet de aardappelen op.

Roerbak de bloemkoolroosjes 5 minuten in een diepe grote hapjespan in Alpro soya Bakken & Braden. Bedek de pan daarna met een deksel en zet deze nog 8 minuten op een laag vuur.

Strooi de kappertjes en peterselie over de gare bloemkool.

Stamp de uitgelekte aardappels tot een mooie gladde puree met een scheutje Alpro soya Cuisine en breng deze op smaak met zout en peper.

Bak de Fruitfilets om en om in wat Bakken & Braden in 4 minuten tot goudbruin.

Serveer de Fruitfilets met de bloemkool en de puree op vier borden.

Bron

Het recept 'Roergebakken bloemkool met aardappelpuree en Fruitfilet' wordt je aangeboden door Alpro soya

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!