Snelle ratatouille met pangafilet

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 1 pakje tomato fritto (gekruide tomatensaus)
  • 400 g panklare ratatouillegroenten
  • 1 eetlepel Provençaalse kruiden
  • 600 g pangafilet (diepvries), in stukjes van 3 cm
  • 100 ml droge witte wijn

Bereiden

Schenk de tomato fritto in een pan, voeg de groenten en kruiden toe en leg er de pangafilet op. Doe het deksel op de pan en breng de saus aan de kook.

Zet het vuur lager en laat het geheel 5 minuten stoven. Voeg 2 minuten voor het einde van kooktijd de wijn toe. Breng op smaak met zout en peper.

Lekker met stokbrood met gezouten boter.

Kookboek

Het recept 'Snelle ratatouille met pangafilet' is afkomstig uit het kookboek...

Kook ook - Groente

Martine Steenstra

Groente is gezond, dat weet iedereen. Maar steeds meer mensen ontdekken dat groente ook vooral lekker is. Begin de dag met roerei met tomaat en spinazie... lees verder

© Kosmos Uitgevers

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Ratatouille recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!