Vis curry met broccoli en wortel

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Indiaas
  • Vis

Ingrediënten

  • Pangasiusfilet 500g
  • stronk broccoli
  • 3 winterwortels
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tot 2 eetlepels kerrie poeder of garam massala
  • stukje gember gesnipperd
  • 250 ml kokosmelk
  • 250 ml vis bouillon
  • peper en zout

Voorbereiden

Maak de broccoli en wortel schoon en snijd in stukjes. Kook de wortel en broccoli en wortel net niet beet gaar. Snipper de ui en knoflook.

Bereiden

Verwarm de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg kerrie of garam massala en gember toe en laat eventjes mee bakken. Voeg de visbouiillon toe en de kokosmelk, breng aan de kook, voeg de wortel en broccoli toe en leg de vis erbovenop. Laat zachtjes gaar worden. Maak op smaak met peper en zout. Lekker met rijst.

Bron

Het recept 'Vis curry met broccoli en wortel' wordt je aangeboden door okokorecepten lid Wendy. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!