Bami goreng met garnalen en cashewnoten

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Indonesisch
  • Vis

Ingrediënten

  • 200 g Honig Mie Nestjes
  • olie
  • 130 g roze garnalen
  • 1 groentepakket voor nasi/bami
  • 1 pakje Honig Mix voor Bami Speciaal
  • 1 handje ongezouten cashewnoten

Bereiden

Kook de mie nestjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit olie in een wok of hapjespan. Voeg de garnaaltjes toe en roerbak deze kort tot ze gaar zijn.

Voeg het groentepakket toe en roerbak de groente een paar minuten mee.

Voeg de mix en de cashewnoten toe en verwarm het geheel.

Voeg de mie nestjes toe en roer alles goed door.

Bron

Het recept 'Bami goreng met garnalen en cashewnoten' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (16 stemmen)

Reacties op dit recept

  • silIk zou eerst de groenten roerbakken en daarna pas de garnalen toevoegen. Die hoeven nl niet zo lang gebakken.

    reageren