Kaas-uienpizza met bacon

  • 4 personen
  • 35 min
  • waardering 8,2
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 2 blikjes pizzadeeg (koeling)
  • 2 rode uien, in ringen
  • 2 witte uien, in ringen
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 6 plakjes bacon
  • 150 g blauwschimmelkaas, verkruimeld

Bereiden

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Rol beide plakjes deeg uit en leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.

Meng de uien met de tijm en olijfolie en peper naar smaak. Beleg de deegplakken met de plakjes bacon. Verdeel de kaas en de uienringen erover.

Bak de pizza's in het midden van de oven in 20 à 25 minuten goudbruin en gaar.

Kookboek

Het recept 'Kaas-uienpizza met bacon' is afkomstig uit het kookboek...

Kook ook - Kaas

diverse auteurs

Kaas is niet alleen lekker op de boterham, maar ook een populair en veelzijdig ingrediënt in de Nederlandse keuken. In de 60 recepten in 'Kook ook - Kaas' worden... lees verder

© Kosmos Uitgevers

Waardeer dit recept (5 stemmen)

Pizza recept tips

Reacties op dit recept

  • mariaBevat hoeveelheid vet, eiwit etc. ontbreekt. Dat is jammer.

    reageren