Nasi goreng met kipfilet en garnalen

  • 3 personen
  • 25 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Indonesisch
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 175 g Silvo Basmati rijst
  • 25 g margarine
  • 200 g kipfilet, in blokjes (of nasivlees)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 eetlepel Silvo Kruidenmix Nasi Goreng
  • 125 g garnalen

Bereiden

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de margarine en bak de kipfilet of het vlees snel bruin. Bak de ui even mee.

Strooi de kruidenmix voor nasi goreng erover en roer goed door.

Voeg de gekookte rijst toe en bak het geheel op hoog vuur onder voortdurend omscheppen op.

Meng de garnalen erdoor en serveer.

Bron

Het recept 'Nasi goreng met kipfilet en garnalen' wordt je aangeboden door Silvo

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!