Thaise salade recepten

recept
waardering
Thaise salade

Thaise salade

Doe 150 g gedroogde rijstnoedels in een hittebestendige kom en zet ze onder kokend water. Laat 10 minuten staan tot ze gaar zijn en giet af. Schep de noedels om met 12 gekookte grote garnalen of gamba's, 2 fijngesneden lente-uitjes, 1 fijngesneden rode peper, een handvol koriander, 50 g fijngesneden peultjes, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel geraspte gember en 1 theelepel suiker. Serveer deze Thaise salade als lunchgerecht voor 2 personen.

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Avocado

    Avocado

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks... bekijk 'Avocado'

  • Kookboek Ontbijt

    Ontbijt

    In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarnaast gaat ze op zoek... bekijk 'Ontbijt'

  • Kookboek Greek

    Greek

    Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van George Calombaris... bekijk 'Greek'

bekijk alle kookboeken