kerriesoep recepten

recept
waardering
Kerriesoep

Kerriesoep

Verhit 40 g boter in een grote pan en fruit 1 fijngesnipperd uitje lichtgeel. Roer er 3 theelepels kerriepoeder door, leg het deksel op de pan en laat het uitje enkele minuten zachtjes smoren. Roer er dan 35 g bloem door en laat deze een minuutje meebakken. Schenk er geleidelijk 1 liter kippenbouillon bij en blijf roeren tot de soep kookt en licht bindt. Laat de kerriesoep ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. Roer er van het vuur af een scheutje koffieroom, zouyt en peper door.

[ Bron: 'Margriet kookboek' ]

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek New York

    New York

    Zin in een bagel, een cheesecake of een matza ball soup? In dit prachtige kookboek vind je maar liefst 130 typische New Yorkse... bekijk 'New York'

  • Kookboek Pizza de luxe

    Pizza de luxe

    Pizza wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'

  • Kookboek Snel klaar

    Snel klaar

    Lekker, gezond en zó klaar. Te drukke agenda om te koken? Dit boek bewijst dat je in enkele minuten een lekkere en gezonde maaltijd... bekijk 'Snel klaar'

bekijk alle kookboeken