kerriesoep recepten

recept
waardering
Kerriesoep

Kerriesoep

Verhit 40 g boter in een grote pan en fruit 1 fijngesnipperd uitje lichtgeel. Roer er 3 theelepels kerriepoeder door, leg het deksel op de pan en laat het uitje enkele minuten zachtjes smoren. Roer er dan 35 g bloem door en laat deze een minuutje meebakken. Schenk er geleidelijk 1 liter kippenbouillon bij en blijf roeren tot de soep kookt en licht bindt. Laat de kerriesoep ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. Roer er van het vuur af een scheutje koffieroom, zouyt en peper door.

[ Bron: 'Margriet kookboek' ]

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Snel klaar

    Snel klaar

    Lekker, gezond en zó klaar. Te drukke agenda om te koken? Dit boek bewijst dat je in enkele minuten een lekkere en gezonde maaltijd... bekijk 'Snel klaar'

  • Kookboek Ceviche

    Ceviche

    Met dit kookboek leer je de perfecte ceviche te bereiden. Ceviche van zalm, makreel, sardine, tonijn, dorade, zeebaars, griet... bekijk 'Ceviche'

  • Kookboek Soep simpel

    Soep simpel

    Verras met zelfgemaakte soep! Van lichte bouillonsoepjes tot hartige maaltijdsoepen: 100 heerlijke recepten om... bekijk 'Soep simpel'

bekijk alle kookboeken