Tomatensoep met maïs en ham

  • 6 personen
  • 15 min
  • waardering 7,1
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Tomatensoep
  • 1 kleine courgette, in reepjes
  • 3 lente-uitjes, in ringetjes
  • 1 klein potje maïs (uitlekgewicht 125 g)
  • 1 dikke plak achterham à 100 g, in reepjes
  • 2 eetlepels verse basilicum, in dunne reepjes

Bereiden

Bereid de tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep kookt de courgette en lente-ui toe.

Voeg aan het eind van de kooktijd de maïs en achterham toe en laat de soep weer goed warm worden. Garneer de soep met het verse basilicum.

Bron

Het recept 'Tomatensoep met maïs en ham' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!