broodpudding recepten

recept
waardering
Broodpudding

Broodpudding

Week 300 gram brood met 100 gram witte en 100 gram bruine suiker en 50 ml whisky 10 minuten in 500 ml melk. Roer met een vork de grootste stukken los. Klop 4 eieren los. Voeg 500 ml melk, de eieren, 50 gram grof gehakt walnoten en kaneelpoeder naar smaak toe. Giet in een cakevorm met antiaanbaklaag en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven van 160 °C. Laat de broodpudding afkoelen en snijd in plakken.

[ Bron: 'De creatieve kookbijbel' ]

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)
(advertorial)
MAGGI Bouillonspecialiteiten

De nieuwe MAGGI Bouillonspecialiteiten staan aan de basis van vele soorten gerechten. Zo maak je met de Paddenstoelenbouillon bijvoorbeeld een heerlijke risotto.

Op zoek naar inspiratie? Kijk op MAGGI.nl.

nieuwe kookboeken

bekijk alle kookboeken