broodpudding recepten

recept
waardering
Broodpudding

Broodpudding

Week 300 gram brood met 100 gram witte en 100 gram bruine suiker en 50 ml whisky 10 minuten in 500 ml melk. Roer met een vork de grootste stukken los. Klop 4 eieren los. Voeg 500 ml melk, de eieren, 50 gram grof gehakt walnoten en kaneelpoeder naar smaak toe. Giet in een cakevorm met antiaanbaklaag en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven van 160 °C. Laat de broodpudding afkoelen en snijd in plakken.

[ Bron: 'De creatieve kookbijbel' ]

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Avocado

    Avocado

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks... bekijk 'Avocado'

  • Kookboek Ontbijt

    Ontbijt

    In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarnaast gaat ze op zoek... bekijk 'Ontbijt'

  • Kookboek Greek

    Greek

    Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van George Calombaris... bekijk 'Greek'

bekijk alle kookboeken