Garnalen in tomatensaus

  • 4 personen
  • 45 min
  • waardering 7,3
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • 3 eetlepels fijngesnipperde ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 blik gepelde tomaten (ca. 400 g)
  • 6 eetlepels droge witte wijn
  • ½ theelepel gedroogde oregano
  • 200 g gepelde roze garnalen
  • 1 pot Arla Apetina witte kaasblokjes in kruidige olie, uitgelekt

Bereiden

Fruit de uisnippers in de olie in een diepe pan. Hak de tomaten in grove stukken en doe ze met het vocht uit het blik, de wijn en de oregano in de pan. Laat zonder deksel ca. 30 minuten op laag vuur koken tot de saus ingedikt is.

Verwarm de grill voor.

Verdeel de garnalen over vier platte ovenschaaltjes. Giet de tomatensaus erover. Verdeel de kaasblokjes over de saus.

Zet de schaaltjes ca. 3-5 minuten onder de grill tot de kaasblokjes aan de randen goudbruin beginnen te kleuren.

Serveer met stokbrood.

Bron

Het recept 'Garnalen in tomatensaus' wordt je aangeboden door Arla

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!