garnalencocktail recepten

recept
waardering
Garnalencocktail

Garnalencocktail recept

Bekleed 4 glazen coups met reepjes sla en verdeel 300 g gepelde Hollandse of Noorse garnalen hierover. Maak een mengsel van 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel tomatenketchup, 2 theelepels geraspte mierikswortel, enkele druppels citroensap en een mespunt zout. Klop 150 ml slagroom stijf en schep deze door het mengsel. Verdeel de saus over de garnalen en bestrooi de bovenkant met gehakte peterselie. Steek vlak voor het serveren van de garnalencocktails op de rand van elke coupe een schijfje citroen.

[ Bron: 'Wannée kookboek' ]

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Avocado

    Avocado

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks... bekijk 'Avocado'

  • Kookboek Ontbijt

    Ontbijt

    In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarnaast gaat ze op zoek... bekijk 'Ontbijt'

  • Kookboek Greek

    Greek

    Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van George Calombaris... bekijk 'Greek'

bekijk alle kookboeken