Gebakken kabeljauw met olijvensalsa

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • 50 g zwarte olijven zonder pit, fijngehakt
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 1 bosuitje, in ringen
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel Silvo peterselie
  • 1 eetlepel rodewijnazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 kabeljauwfilets à 150 g
  • 4 theelepels Silvo Shake It Vis
  • 2 klontjes boter
  • 1 citroen, in vieren

Bereiden

Meng de olijven met de tomaat, bosui, kappertjes, peterselie, azijn, olijfolie zout en peper door elkaar tot een salsa.

Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze aan beide zijden met de Shake It Vis.

Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de filets in 4-6 minuten rondom goudbruin en gaar.

Verdeel de kabeljauw over vier borden en schep de salsa erover. Garneer met een partje citroen. Lekker met pasta en broccoli.

Bron

Het recept 'Gebakken kabeljauw met olijvensalsa' wordt je aangeboden door Silvo

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!