Volkorenpita met tonijn en taugé

  • 1 persoon
  • 20 min
  • waardering 7,5
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • voor de volkorenpita
  • 1 blikje tonijn op water, afgegoten
  • 2 eetlepels magere kwark
  • 1 eetlepel versgehakte dille
  • 1 volkorenpitabroodje, geroosterd
  • 2 eetlepels taugé
  • 1 tomaat, in plakken
  • voor de salade
  • 50 g sperziebonen
  • het sap van 1 citroen
  • 1 eetlepel koudgeperste koolzaadolie of olijfolie
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels taugé

Bereiden

Schep de tonijn door de kwark en dille. Doe alles in het pitabroodje, samen met de taugé en tomaat.

Blancheer de sperziebonen en schep ze door het citroensap, de olie en Parmezaanse kaas. Bestrooi met taugé.

Kookboek

Het recept 'Volkorenpita met tonijn en taugé' is afkomstig uit het kookboek...

Het beste dieet ter wereld kookboek

Christian Bitz & Arne Astrup

In 'Het beste dieet ter wereld kookboek' van Arne Astrup en voedingsdeskundige Christian Bitz staan veel nieuwe, gezonde en heerlijke recepten... lees verder

© Kosmos Uitgevers

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Tonijn recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!