Tartaar van rode tonijn met kervel

  • 1 persoon
  • 20 min
  • waardering 7,8
  • Hoofdgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 150 g rode tonijnfilet (of zwaardvis)
  • 2 scheutjes olijfolie
  • 1 handje kappertjes
  • 1 eetlepel fijngehakte sjalot
  • sap van 1 citroen
  • 2 takjes kervel, gehakt

Bereiden

Snijd de visfilet in repen en daarna in blokjes.

Schep in een mengkom alle ingrediënten met een snufje zout voorzichtig door elkaar.

Serveer het tartaarmengsel met behulp van een serveerring in een cirkel of schep het zo op het bord. Dien op met friet en sla.

Kookboek

Het recept 'Tartaar van rode tonijn met kervel' is afkomstig uit het kookboek...

Tartaar van het mes

Jean-Guillaume Dufour

Rauw of even aangebakken: tartaargerechten zijn een echte delicatesse. Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (4 stemmen)

Tonijntartaar recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!