Hachee met champignons

  • 4 personen
  • 120 min
  • waardering 6,7
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 400 g rundvlees, in blokjes
  • 4 eetlepels olie
  • 1 pakje Honig Mix voor Hachee
  • 250 g champignons, in plakjes

Bereiden

Bak het vlees in de olie snel bruin. Voeg 500 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees in ca. 1½ uur gaar worden.

Voeg daarna de mix voor hachee, de plakjes champignons en 250 ml water toe aan het vlees. Laat het geheel nog ca. 25 minuten sudderen.

Lekker met rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen.

Variatietip

Vervang 250 ml water door 250 ml rode wijn.

Bron

Het recept 'Hachee met champignons' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (14 stemmen)

Reacties op dit recept

  • jVeel te zout en de peperkoek werd gemist.

    reageren

  • mDit is niet koken maar verpakkingen openmakerij.

    reageren

  • marjanDit is niet koken, maar vies doen met een pakje. Bah.

    reageren