saucijzen recepten

recept
waardering
Saucijzen

Sucijzen

Saucijzen worden gemaakt van vet varkensgehakt. Ze zijn meestal hartig gekruid. De bereidingswijzen zijn bakken of braden, maar roosteren op de barbecue behoort ook tot de mogelijkheden.

Gegrilleerde saucijzen

Bestrijk de saucijzen met barbecuesaus en leg ze 10 cm onder de voorverwarmde grill. Grilleer de worstjes onder af en toe keren rondom bruin en gaar en bestrijk ze tijdens het grilleren nog eens met de saus.

[ Bron: 'Wannée kookboek' ]

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Vis uit blik

    Vis uit blik

    In 'Vis uit blik' laat Bart van Olphen je zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt, van tonijn, zalm, krab... bekijk 'Vis uit blik'

  • Kookboek Viva Arabia

    Viva Arabia

    In 'Viva Arabia' vind je de lekkerste gerechten van Nadia en Merijn. Hun liefde voor Arabische smaken toveren zij om in... bekijk 'Viva Arabia'

  • Kookboek New York

    New York

    Zin in een bagel, een cheesecake of een matza ball soup? In dit prachtige kookboek vind je maar liefst 130 typische New Yorkse... bekijk 'New York'

bekijk alle kookboeken