Fudge

  • 16 stuks
  • 45 min
  • waardering 8,3
  • Hapje
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 blik (ca. 400 g) zoete, gecondenseerde melk
  • 300 g donkere chocolade, in stukjes gebroken
  • een handvol grof gehakte, gemengde noten

Bereiden

Verwarm de oven voor op 165 °C.

Warm de melk op, voeg de chocolade toe en roer tot die helemaal gesmolten is.

Meng de noten door het mengsel.

Bedek een vierkante bakvorm met bakpapier (bodem en zijkanten) en giet hier de fudge op. Bedek ook de bovenkant van de fudge met bakpapier.

Laat 30 minuten bakken in de oven.

Haal de vorm uit de oven en laat de fudge in de vorm afkoelen voor je hem uit de vorm haalt. Snijd in vierkantjes en serveer.

Extra benodigd

Bakpapier

Kookboek

Het recept 'Fudge' is afkomstig uit het kookboek...

Juliette's bakboek

Brenda Keirsebilck

Hartig en zoet gebak voor een gezellig dagje met vrienden of familie. Koekjes, cakes en taartjes zijn echt het ding van Brenda Keirsebilck, eigenares van... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Fudge recept tips

Reacties op dit recept

  • MarjoleinZou dit recept ook met cocosmelk kunnen in plaats van gewone melk?

    reageren