Kipfilet met olijven en chorizo

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 8,2
  • Hoofdgerecht
  • Spaans
  • Gevogelte

bevat per portie

  • 430 kcal
  • 38 g eiwit
  • 30 g vet
  • 1 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 600 g kipfilet, in kleine stukjes
  • 50 g boter
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 12 plakjes chorizo, gehalveerd
  • 100 g olijven gevuld met pimento

Bereiden

Bestrooi de kipstukjes met wat zout en peper. Verhit de boter met de olijfolie en bak hierin de stukjes kipfilet met de plakjes chorizo op een hoog vuur in ca. 5 minuten bruin. Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Lekker met aardappelpuree met knoflook en salie.

Bron

Het recept 'Kipfilet met olijven en chorizo' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Catalin Petolea | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (5 stemmen)

Kipfilet recept tips

Reacties op dit recept

  • TwanIk heb het gemaakt en vond het erg lekker. Het is simpel te bereiden voor 2 maal of 2 personen. Een echte aanrader vind ik: simpel, snel en lekker.

    reageren