Conchiglioni gevuld met spinazie

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 8,8
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 500 g conchiglioni
  • 500 g ricotta
  • 300 g gehakte spinazie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 250 g ontvelde tomaten (blik)
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas

Bereiden

Kook de conchiglioni beetgaar. Roer de ricotta en de spinazie door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Vul de pasta ermee.

Fruit de uien in de olie en voeg de tomaten toe. Strooi er zout en peper op. Laat het mengsel een paar minuten sudderen.

Leg de gevulde pasta in een ovenschaal. Giet de tomaten met ui erover uit en strooi er geraspte Parmezaanse kaas op. Zet de schaal in de oven en bak de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven van 210 °C.

Kookboek

Het recept 'Conchiglioni gevuld met spinazie' is afkomstig uit het kookboek...

Lukt altijd!

Élise Delprat-Alvarès

Vlees, vis, veggie, hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, klassiek, Italiaans, wereldkeuken: voor elk wat wils. Voor de beginnende kok die eens... lees verder

© WPG

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Conchiglie recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!