Couscous salade met kalkoen, artisjok en olijven

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Mediterraan
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 1 pak Honig Couscous
  • 2 rode paprika, in blokjes
  • 185 g artisjokharten (blik), in stukken
  • 26 zwarte olijven met knoflook, in plakjes
  • 100 g zongedroogde tomaten op olie, in stukjes
  • 150 g gegaarde kalkoen of kip, in reepjes
  • 5 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 2 limoenen, uitgeperst
  • muntblaadjes, fijngehakt

Bereiden

Kook de couscous volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.

Meng alle ingrediënten door de gekookte couscous en laat het geheel afkoelen. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Garneer de salade met de gehakte muntblaadjes.

Bron

Het recept 'Couscous salade met kalkoen, artisjok en olijven' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (1 stem)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!