Fusilli met biefreepjes in tomatencrèmesaus

  • 4 personen
  • 70 min
  • waardering 7,7
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 2 eetlepels margarine
  • 4 bieflappen, in reepjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 400 g tomatenblokjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 1 eetlepel oregano (gedroogd)
  • paar blaadjes basilicum
  • 300 g fusilli
  • 1 courgette, in plakjes of linten

Bereiden

Verwarm de margarine in een koekenpan. Bestrooi de biefreepjes met peper en zout en bak ze bruin in de margarine. Neem ze uit de pan en leg even op een bord.

Voeg de knoflook, tomatenblokjes, Boursin Cuisine, oregano en basilicum toe en breng het geheel aan de kook. Leg het vlees terug in de pan met de saus en laat het vlees een uur afgedekt stoven.

Kook intussen de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. in Grill de courgetteplakjes of -linten in een grillpan. Serveer de biefreepjes met de fusilli en de gegrilde courgette.

Extra benodigd

Grillpan

Bron

Het recept 'Fusilli met biefreepjes in tomatencrèmesaus' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!