Mosselen met paprikaspread op crostini

  • 10 stuks
  • 15 min
  • waardering 7,3
  • Hapje
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 10 rondjes uitgestoken witbrood van ca. 4 cm
  • 1 eetlepel olijfolie
  • ¼ rode paprika
  • 1 ui
  • 80 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • 10 gekookte, gepelde mosselen
  • 1 citroen

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Smeer de broodrondjes aan één kant in met wat olijfolie, leg ze op een stuk bakpapier op een bakplaat met de besmeerde kant naar boven en bak in ca. 8 minuten af, of tot ze goudbruin zijn.

Maal de paprika en ui in een blender heel fijn. Meng de Boursin en het paprikapoeder erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het mengsel over de crostini en leg hierop een gekookte mossel. Garneer met een stukje citroenschil.

Extra benodigd

Bakpapier, blender

Bron

Het recept 'Mosselen met paprikaspread op crostini' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!