Tonijntartaar op courgette-carpaccio

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • 1 courgette, in zeer dunne plakjes
  • 1 theelepel fijngehakte verse dille
  • ½ pakje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 1 ansjovisfilet, fijngehakt
  • 1 eetlepel kappertjes, fijngehakt
  • 1 sjalotje, fijngehakt
  • 350 g verse tonijn, fijngehakt
  • limoensap naar smaak

Bereiden

Leg de courgetteplakjes dakpansgewijs op vier borden en dek ze af met plasticfolie.

Roer de dille door de Boursin Knoflook & Fijne kruiden en leng dit een aan met een klein beetje water.

Meng de gehakte ansjovis, kappertjes en sjalot door de tonijntartaar en roer er 4 eetlepels Boursin met dille door.

Schep de tonijntartaar op de courgette-carppaccio. Leng de resterende Boursin met dille aan met wat water en schenk enkele druppeltjes over de courgette. Druppel wat limoensap over de tonijntartaar.

Extra benodigd

Plasticfolie

Bron

Het recept 'Tonijntartaar op courgette-carpaccio' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!