Gevulde schnitzels met tutti frutti

  • 4 personen
  • 35 min
  • waardering 7,7
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 4 ongepaneerde schnitzels
  • 150 g Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
  • 100 g tutti frutti
  • boter of margarine

Bereiden

Besmeer de ongepaneerde schnitzels met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light. Laat daarbij de randen vrij. Leg de tutti frutti er op. Rol het vlees op en bind het vast met keukengaren of zet het vast met cocktailprikkers. Bestrooi de gevulde vleesrolletjes met peper en zout.

Smelt de boter in een pan en bak hierin het vlees in ca. 25 minuten bruin en gaar. Voeg eventueel tijdens het braden wat water of wijn toe.

Haal de gevulde schnitzels uit de pan, giet het braadvet af, voeg wat water of Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light toe en zet de pan nog even terug op een hoog vuur om een mooie jus te krijgen. Lekker met groene groenten en aardappelpuree.

Extra benodigd

Keukengaren of cocktailprikkers

Bron

Het recept 'Gevulde schnitzels met tutti frutti' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!