Stokbrood met tonijn, gedroogde tomaatjes en kappertjes

4 personen
bereiden

waardering 7,2obv 9 waarderingen

Bevat per portie

240 kcal
17 g eiwit
9 g vet
24 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
  • 2 eetlepels yoghurtmayonaise
  • ½ eetlepel geraspte sinaasappelschil
  • 1 eetlepel kappertjes, fijngehakt
  • 2 gedroogde tomaatjes, fijngehakt
  • 1 klein bruin stokbrood
  • 2 tomaten, in plakjes

Bereiden

Maak het visvlees in een kom fijn en meng er de yoghurtmayonaise, geraspte sinaasappelschil, kappertjes en tomaatjes door. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Snijd het stokbrood in vieren , snijd de stukken doormidden en bestrijk beide zijden met de tonijnspread. Verdeel de plakjes tomaat over de tonijnspread. Leg de helften weer op elkaar. Lekker bij een uitgebreide thee.

Het recept 'Stokbrood met tonijn, gedroogde tomaatjes en kappertjes' wordt je aangeboden door

Stokbrood tips