Gevulde courgettebloemen

4 personen
bereiden

waardering 7,7obv 3 waarderingen

Ingrediënten

  • 200 g robiola of een andere zachte kaas, in stukjes
  • 200 g gorgonzola, verkruimeld
  • 3 augurken, uitgelekt en gehakt
  • 1 eidooier, hardgekookt
  • 12 courgettebloemen

Bereiden

Doe beide kaassoorten in een kom en roer ze zacht met een houten lepel. Meng de augurk en de eidooier erdoor en breng op smaak met zout.

Vul de courgettebloemen met het kaasmengsel, leg ze in de vorm van een ster op een serveerschaal en dien meteen op.

Kookboek

Het recept 'Gevulde courgettebloemen' is afkomstig uit het kookboek...

De zomer van De Zilveren Lepel

La vita è bella! Het leven is mooi! Zeker als je aan Italiaanse zomers denkt en het bijhorende heerlijke eten. Met 400 recepten uit 'De zomer van De Zilveren Lepel' creëer... lees verder

© Unieboek - Van Dishoeck

Courgettebloemen tips