Kippenbouten met dragon

4 personen
bereiden

waardering 7,6obv 8 waarderingen

Bevat per portie

350 kcal
29 g eiwit
29 g vet
1 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 kippenbouten
  • 2 theelepels Dijon mosterd
  • 50 g boter
  • 15 g dragon
  • sap van ½ citroen
  • 200 ml kippenbouillon

Bereiden

Wrijf de kippenbouten in met zout, peper en mosterd en bak ze in een braadpan in de hete boter rondom bruin.

Pluk de dragonblaadjes van de steeltjes en voeg ze met het citroensap en de bouillon aan de kippenbouten toe.

Smoor de kippenbouten met het deksel schuin op de pan in ca. 40-50 minuten heel zachtjes gaar. Lekker met rijst en sperziebonen of een frisse groene salade.

Het recept 'Kippenbouten met dragon' wordt je aangeboden door . Beeld: Aneta_Gu | Shutterstock.com

Kippenbouten tips