Gehakte kippenlevertjes

4 personen
bereiden

waardering 7,4obv 8 waarderingen

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie of kippenvet
  • 400 g kippenlevertjes
  • 1 flinke ui, gesnipperd
  • 4 hardgekookte eieren

Bereiden

Verwarm in een pan 2 eetlepels olijfolie of kippenvet en bak daarin de kippenlevertjes in circa 5-6 minuten gaar. Fruit de ui en voeg het toe aan de levertjes. Gebruik de staafmixer om de kippenlevertjes, ui en eieren fijn te malen. Voeg zout en peper naar smaak toe en eventueel nog wat olijfolie, het geheel moet smeuïg zijn. Heerlijk op een bagel.

Extra benodigd

Staafmixer

Het ledenrecept 'Gehakte kippenlevertjes' wordt je aangeboden door . Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Reacties op dit recept

  • mirla Dit is een klassiek Yiddish-Pools gerecht, in New York bij alle deli's te krijgen. Het heet 'tsibbel' in het Yiddish en 'chopped liver' in Amerika.