Taco's met pittige kip

4 personen
bereiden

waardering 7obv 3 waarderingen

Ingrediënten

  • 1 pak taco's
  • 4 eetlepels Blue Band Culinesse
  • 4 kipfilets à 100 g
  • 2 rode uien, 1 gesnipperd en 1 in dunne ringen
  • 3 tomaten, in stukjes
  • 2 jalapeñopepers, fijngehakt
  • 1 pot milde tacosaus
  • 2 theelepels oregano, fijngehakt
  • 200 g sla
  • 200 g feta, verkruimeld

Bereiden

Verwarm de tacoshells in een warme oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm 2 eetlepels Culinesse in een pan en bak de kipfilets in 10-15 minuten heel zachtjes gaar. Keer ze regelmatig. Verwarm 2 eetlepels Culinesse in een wok en fruit de gesnipperde ui zachtjes aan. Bak de tomaatstukjes en jalapeñopeper 3-4 minuten zachtjes mee. Leg de kipfilets op een plank en trek ze met twee vorken in draadjes. Roer de tacosaus, de kip en de oregano door het tomaatmengsel en laat het nog enkele minuten zachtjes pruttelen. Vul de tacoshells eerst met wat sla en schep dan het kipmengsel erin. Verdeel er wat uiringen en feta over. Verdeel de rest van de sla over vier borden en leg de tacoschelpen erop.