Wraps met jalapeñokip en grapefruitsalsa

30 stuks
bereiden

waardering 7,5obv 2 waarderingen

Ingrediënten

  • 200 g zachte roomkaas
  • 1 eetlepel fijngehakte jalapeñopeper, zonder zaadjes
  • 2 eetlepels sinaasappelmarmelade
  • 1 eetlepel gesnipperde bosuitjes
  • 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie
  • 6 tortilla’s
  • 4 gebakken of gegrilde kipfilets, in dunne reepjes gesneden
  • 1 avocado, in plakjes gesneden
  • 2 kopjes verse spinazie, in zeer dunne reepjes gesneden
  • voor de grapefruit salsa
  • 1 kopje roze Florida Grapefruit, in partjes
  • 1 kopje witte Florida Grapefruit, in partjes
  • 2 eetlepels gesnipperde bosuitjes
  • 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie
  • 2 eetlepels frambozenazijn
  • 2 theelepels bruine suiker
  • 2 eetlepels chilisaus
  • een paar druppels tabasco

Bereiden

Meng in een kom alle ingrediënten voor de grapefruitsalsa door elkaar.

Meng de roomkaas met de jalapeñopepers, sinaasappelmarmelade, bosuitjes en peterselie.

Besmeer de tortilla's met het roomkaasmengsel en zorg ervoor dat ten minste 1 cm van de rand vrij blijft.

Verdeel de kipreepjes, avocado en spinazie over de tortilla's en top ze af met een dot grapefruitsalsa.

Rol de tortilla's op en zet ze ca. 4 uur in de koelkast.

Snijd de tortilla's in 2-3 cm dikke plakjes. Leg ze op een bord en garneer met partjes grapefruit.

Het recept 'Wraps met jalapeñokip en grapefruitsalsa' wordt je aangeboden door