Varkensfilet in pastasaus

4 personen
bereiden

waardering 7,6obv 15 waarderingen

Ingrediënten

  • 350 g macaroni of penne rigate
  • 4 varkensfilets
  • olijfolie
  • 100 ml vers sinaasappelsap
  • 1 takje tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 pot Heinz Pasta Sauce Seasons met Lente-ui & Zongedroogde tomaten
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten

Bereiden

Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af, spoel af met koud water en laat de pasta uitlekken.

Kruid het vlees aan beide zijden met zout en peper, verhit olie in de koekenpan en bak hierin het vlees lichtbruin.

Voeg het sinaasappelsap en de takjes tijm en rozemarijn toe en laat het geheel op matig vuur 4 minuten sudderen.

Voeg vervolgens de pastasaus toe en laat het geheel nog 5 minuten sudderen.

Verhit olie in de wok of hapjespan en roerbak hierin de groenten. Voeg daarna de pasta toe en verhit het geheel al omscheppend ca. 2 minuten.

Serveer de pasta met de saus en de varkensfilet.

Het recept 'Varkensfilet in pastasaus' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • Gisèle Wat zijn Italiaanse roerbakgroenten?