Kerriesoep met garnalen

2 personen
bereiden

waardering 7,4obv 7 waarderingen

Bevat per portie

231 kcal
25 g eiwit
14 g vet
2 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 250 g garnalen
  • 2 eetlepels kerrie
  • ½ theelepel ketoembar
  • 4 eetlepels citroensap
  • 50 g ongezoete santen of 100 ml kokosmelk
  • 400 ml visfond
  • chilipoeder
  • desgewenst 1 theelepel gesnipperde Spaanse peper

Bereiden

Doe de olie, knoflook en garnalen in een schaal en verwarm afgedekt 8 minuten op 850 watt in de magnetron.

Voeg de kerrie, ketoembar, citroensap, santen of kokosmelk, fond, zout, peper, chilipoeder en desgewenst Spaanse peper toe.

Verwarm het geheel afgedekt 5 minuten op 850 watt en vervolgens 10 minuten op 450 watt.

Het recept 'Kerriesoep met garnalen' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • Matthias Wat als je geen magnetron hebt?
  • Els Wil ik ook graag werten, heb er ook geen...